Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Popa Calotă pleacă de la Sibiu, alți trei jucători rămân pentru sezonul viitor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.06.2016

 

CSU Sibiu a anunțat în cursul zilei de miercuri despărțirea de căpitanul din sezonul trecut, Octavian Popa Calotă. O veste bună pentru fanii formației de pe Cibin este însă că trei dintre jucătorii importanți care au evoluat și în sezonul trecut pentru CSU Sibiu vor îmbrăca și din toamnă tricourile galben-albastre. Este vorba de Vlad Tincu, Boris Lalovic și Igor Mijajlovic, care au parafat înțelegerile cu managementul clubului sibian și se vor prezenta în august la pregătirile pentru sezonul competițional 2016/2017.

Cei trei baschetbaliști au semnat pentru încă un sezon cu CSU Sibiu. Boris Lalovic, Igor Mijajlovic și Vlad Tincu vor face parte din echipa lui Dan Fleșeriu, în sezonul 2016/2017, alături de Bogdan Popescu, care s-a alăturat clubului sibian săptămâna trecută.

În sezonul precedent, muntenegreanul de 35 de ani, care măsoară 2,08 m, Boris Lalovic a totalizat în cele de 35 de partide disputate pentru galben-albaștri medii de 10,9 puncte, 3,8 recuperări și 1,2 pase decisive. La rândul său, Igor Mijajlovic (32 de ani, 1,93 m) a evoluat în 32 de meciuri în tricoul lui CSU Sibiu, sezonul trecut, înregistrând medii de 11,4 puncte, 2,6 recuperări și 3,9 pase decisive. Vlad Tincu, 22 de ani, a fost una dintre revelațiile sezonului precedent, Dan Fleșeriu putând să conteze pe serviciile românului și din toamnă.

CSU Sibiu rămâne, însă, fără căpitanul din sezonul trecut, Octavian Popa Calotă. Reprezentanții clubului spun că acesta va evolua, în sezonul următor, pentru o altă echipă din Liga Națională de Baschet Masculin. Cu aproximativ o lună în urmă, directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca, spunea pentru Total Baschet că românul este dorit de BC Timișoara.

„De la finalul sezonului precedent am avut înțelegeri verbale cu cei trei jucători care au evoluat pentru noi, să revină. Acum am definitivat partea de documente și suntem bucuroși că putem continua împreună. Lui Octavian Popa Calotă îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru echipa noastră, de-a lungul anilor petrecuți la CSU Sibiu și îi urăm mult succes mai departe”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

Lotul lui CSU Sibiu se va reuni pentru pregătiri la începutul lunii august.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Sibiu
    Tincu inca este doar o tentativa de jucator. Nu il vad cu potential.
    Sa gresit cu plecarea lui Calota chiar daca plecarea sa facut cel mai probabil la dorinta lui Fleseriu. Insa daca arunci un jucator cu un caracter indoielnic care strica atmosfera in vestiar si 100% a facut acest lucru conform strainilor din sezonul trecut , nu poti sa aduci un jucator cu un caracter asemanator. A fost un fel de mere pe pere. Calota este un rebel plin de el si cu multe fumuri in cap care nu face bine societatii si nici vestiarului.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    Hai Sibiu
    Calota nu a plecat de la CSU Sibiu.S-a transferat de la CSU la Timisoara.Oricum cred ca Fleseriu i-a dat drumul, cum a zis si DonJuan.Daca nu vroia sa-l lase sa plece, nu pleca.Oricum nici un jucator nu e de neinlocuit.Stie Fleseriu si conducerea de la Sibiu ce fac.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Sunt de aceiasi părere, prestațiile lui din ultima perioada au fost cum au fost, si am impresia ca el si-a dorit mult sa plece. Nu cred ca ar trebui sa regretăm.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!