Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Popescu și Bureau în double-double la meciul cu Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.10.2013

Travis Bureau și Bogdan Popescu au avut câte un double-double în victoria Craiovei asupra lui CSM Oradea, scor 69-64, în etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Americanul a avut 40 minute de joc, perioadă în care a totalizat 7/11 la aruncările de două puncte, 0/1 la trei puncte, respectiv 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. A adăugat 11 recuperări (trei ofensive), 2 pase decisive, 4 capace și 3 intercepții, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 29 la eficiență. Bureau a fost liderul Craiovei la eficiență, recuperări, capace, intercepții și a fost unul dintre cei trei jucători care au fost integraliști în acest meci.

În schimb, Popescu a bifat 9/13 la aruncările din acțiune, 6/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 24 puncte. A adăugat 11 recuperări (trei ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și 6 posesii pierdute pentru un coeficient de 27 la eficiență. De notat că Popescu era în double-double la jumătatea meciului, dar a și comis 5 din cele 6 posesii pierdute.

În fine, Nemanja Maric a fost liderul echipei din Craiova la capitolul +/-. El a avut 27 minute de joc, cu 1/10 la aruncările din acțiune pentru un total de 2 puncte, cu 5 recuperări, 4 pase decisive și 2 posesii pierdute pentru zero la eficiență. În pofida statisticii individuale modeste, fostul căpitan al lui CSM Oradea, a avut o prestație foarte bună în apărare, iar Craiova a avut un plus de 14 puncte pe tabela de marcaj în perioada petrecută de sârbul în vârstă de 30 ani pe parchet.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Jucatori
    Tineti minte,Bureau va fi in viitorul apropiat peste Dykes.Maric a fost inexistent in ofensiva,dar formidabil in defensiva,de aceea i-au fost trecute mai usor cu vederea erorile.Iar Bogdan invita la o intrebare retorica:oare de ce nu iau d-alde Orbeanu(jucator foarte inzestrat si pozitie similara)exemplu de la el?

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Asta e Ciulin
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/folcloriste-varianta-de-sub-panou-1394.html

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      legatura
      Singura posibila cu continutul articolului ar fi ca si Ciulin ar fi realizat atunci un double-double si a trecut pe langa un double trouble!

      cu 10 ani în urmă (21.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!