Stiri Cupa României Feminin

Porchia Green și Jenna Smith, remarcatele lui Târgoviște

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.09.2013

CSM Târgoviște a reușit calificarea în turul următor al Cupei României după ce a trecut în dublă manșă de CS Rapid București. Două dintre noi venitele la vicecampioana României, americancele Porchia Green și Jenna Smith au fost printre jucătoarele care s-au remarcat în cele 2 confruntări disputate ambele în Sala Polivalentă din Târgoviște.

În primul joc câștigat cu 80-42 de târgoviștence, Green a fost cea mai eficientă jucătoare de pe parchet cu un indice de 25 la acest capitol. Conducătorul de joc în vârstă de 26 de ani a acumulat 10 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive în cele 26 de minute jucate. A avut un procentaj excelent la aruncările de 2 puncte, 100% (4 din 4), iar la libere 50% (2 din 4), dar și 2 mingi câștigate și 2 capace.

În cel de-al doilea joc câștigat și acesta cu scorul 79-50, a venit rândul Jenna Smith să fie principala armă pentru dâmbovițence. Înalta de 191 cm a strâns nu mai puțin de 15 recuperări, toate fiind prinse în defensivă. A avut un procentaj de 3/5 la 2 puncte și 2/2 la libere. Aceasta a strâns 8 puncte, un assist și 3 mingi pierdute pentru un total de 19 la eficiență.

Foto: Dudea Cristian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!