Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Porchia Green are drept de joc pentru Târgoviște

Ionuţ Marin

Ionuţ Marin
18.09.2014

Campioana a reușit să o legitimeze pe jucătoarea din State la două zile după Supercupa câștigată cu ICIM, 97-67, meci în care Green a fost doar spectatoare.

Întârzierea a fost provocată de unele divergențe între clubul de la Târgoviște și Federație, atâta vreme cât s-a susținut, în această vară, că americanca a jucat câteva săptămâni într-o întrecere universitară din Mexic, ori campioana are interzis la transferuri din afara LNBF. Până la urmă, șefii lui Municipal Târgoviște au rezolvat joi problema, chiar înainte de dubla din Cupă cu Sepsi.

"E o jucătoare care ne-a ajutat în sezonul trecut și pe care mi-am dorit-o în lot. Păcat că nu am putut să o ținem aici și pe Smith”, a comentat tehicianul CSM-ului, Dan Fleșeriu, omul care a cucerit două trofee cu Târgoviștea, titlul național în luna mai și Supercupa acum două zile, ambele în fața eternei rivale ICIM Arad.

*Foto: Facebook CSM Targoviste Fan Page

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aronus :

    GoGreens
    Green nu a jucat intr-o intrecere universitara, ci a jucat la echipa campioana a Mexicului,
    vezi latinbasket.com
    Green played in the summer at Aguilas in Mexican LIBAFEM. She helped them to win the league title. Great season indeed as she was awarded Latinbasket.com All-Mexican LNBPF Import Player of the Year, Guard of the Year and voted to 1st Team.
    Este evident ca avea nevoie de green card, astfel pierzandu-si dreptul de a se transfera inapoi in tara. Numai ca FRB are propriile reguli, la noi regulamentele nu prea conteaza. Mai mult conteaza prieteniile...

    cu 9 ani în urmă (18.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!