Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Porsche Poole, MVP-ul finalei Cupei României

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.02.2017

Foto: Gyurko Henning Balazs - Crow Security

CSM Târgoviște și-a adjudecat trofeul Cupei României, MVP-ul finalei disputate sâmbătă fiind Porsche Poole. Americanca a marcat coșul de 64-63, care a stabilit învingătoarea, fiind, de altfel, jucătoarea cu cele mai multe puncte înscrise în partida cu Olimpia CSU Brașov.

Porsche Poole a avut o zi de grație în finala contra celor de la Olimpia CSU Brașov, jucătoarea lui CSM Târgoviște fiind cea mai bună marcatoare a partidei. Poole a intrat titulară în finala Cupei României și a petrecut 33:44 minute pe parchet, timp în care a totalizat 23 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 interecepții, pentru un indice al eficienței de 21 de unități.

În Liga Națională de Baschet Feminin, Porsche Pool are medii statistice de 14.6 puncte pe meci, 2.7 recuperări și 1.9 pase decisive. În Cupa României, Porsche are medii de 17 puncte, 3.7 recuperări și 2.3 pase decisive.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!