Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: ”Așteptările mele mereu includ victoria”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
08.02.2019

BC CSU Sbiu și SCM U Craiova e reîntâlnesc în etapa a 4a din Top 6 sâmbătă, 9 februarie, începând cu ora 18 în sala Transilvania. Partida va fi transmisă pe FRB Tv.

”Sibiu este o echipă puternică, cu jucători puternici. Este greu să joci la ei acasă, pentru că fanii le dau foarte multă energie. Dar pentru mine și majoritatea jucătorilor, este o plăcere să joci în fața unui asemenea public. Așteptările mele mereu includ victoria, dar așteptările și realitatea sunt două lucruri total diferite. Trebuie să aratăm și să demonstrăm pe teren”, a declarat Troupe despre întâlnirea cu liderul clasamentului LNBM.

În ceea ce privește partida pierdută la limită în Cupa României, acesta a spus că, ”după ce pierzi la Mediaș trebuie, în primul rând, să-i feliciți pentru un meci foarte bun. În ceea ce ne privește pe noi, suntem dezamăgiți de efortul nostru și trebuie să ne revanșăm prin următoarele două meciuri.  Indiferent de rezultat, trebuie să jucăm agresiv și să luptăm până la final.”

”Competiția este puțin derutantă pentru mine, dar nu pot spune daca e bine sau rău. Ca să am o părere ar trebui să știu motivele din spatele schimbării. Eu încerc să mă concentrez pe următorul meci contra Sibiului. În Top 6 e mereu greu, toate echipele au o valoare asemănătoare și oricine poate câștiga orice meci”, a răspuns Porter, fiind întrebat despre sistemul competițional din acest sezon.

În această ediție a LNBM, Porter Troupe a adunat medii de 11.8 puncte, 3.1 recuperări și 3.4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +11.5 pe meci.

 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!