Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: ”Toți avem o 'foame de victorie'"

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
11.10.2018

porter troupe craiova

Jucătorii celor de la SCM U Craiova, Porter Troupe și Basti Ionescu, au prefațat partida contra Dinamo Știință București, ce contează pentru etapă a 2-a din Grupa Valorică A.

Craioveanul Sebastian (Basti) Ionescu s-a declarat mulțumit că va mai bifa încă un sezon pentru această echipă:

„Sunt fericit că ne putem dezvolta echipa cu jucători tineri și cred că suntem un colectiv foarte puternic. Suntem entuziasmați pentru partida contra Dinamo. Sunt foarte fericit să continui la Craiova și în acest sezon. Ca echipă începem să ne coagulăm. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Ne așteptăm că fiecare meci să fie greu, dar ne dorim victoria.”

Americanul Porter Troupe va prelua din acest sezon banderola de căpitan de echipă al grupării oltene.

„Sunt nerăbdător să începem noul sezon și mă bucur că voi începe alături de Craiova. Suntem o echipă bună, cu jucători tineri și jucători cu multă experiență și pot să vă spun că toți avem o ”foame de victorii” (eng: „we are all hungry to win”). Este foarte important să începem bine și de aceea trebuie să fim foarte concentrați la partida de vineri seară. Pas cu pas, ne dorim să ajungem în play-off”, a spus veteranul, într-o conferință de presă.

SCM U Craiova va debuta vineri, începând cu orele 18:00, în Sala Polivalentă Dinamo din București, după ce meciul din etapa 1, împotriva celor de la CSA Steaua, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!