Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Trebuie să arătăm că merităm prezența în semifinale”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.05.2019

Porter Troupe: „Trebuie să arătăm că merităm prezența în semifinale”

Porter Troupe, jucătorul lui SCM U Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul decisiv cu SCM Timișoara din prima rundă de playoff a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„Am luptat tot sezonul pentru a avea avantajul terenului propriu în prima rundă de playoff și a venit momentul să fructificăm acest avantaj. Echipa cu mai mult caracter și cu o unitate mai mare va câștiga . Trebuie să arătăm că sutem uniți, că avem caracter și că merităm prezența în semifinale.”

Sportivul american a vorbit și despre plusul pe care îl pot aduce fanii olteni într-un meci ca acesta:

„Este important să avem un suport cât mai mare din partea publicului. Nimic nu se compară cu 2.000 de oameni care să te împingă de la spate. În special într-un meci important, când ambele echipe au nervi și emoții. Să sperăm că fanii noștri vor fi al 6-lea jucător. Vom da tot ce avem mai bun și vom vedea ce se va întâmpla.”

Porter Troupe spune că nu se gândește la adversarul pe care Craiova îl poate întâlni în semifinale:

„Nu mă pot gândi deja la Sibiu dacă vom pierde mâine. Mă gândesc la ce trebuie să fac mâine, să încerc să fac cel mai bun joc al meu și vom vedea.” 

foto: SCM U Craiova Baschet (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!