Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe a semnat cu Energia Rovinari

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
07.08.2013

Porter Troupe este cel de-al şaptelea transfer pentru Energia în această vară. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a evoluat în sezonul 2012-2013 pentru Apoel Nicossia.

În 29 de partide pentru ciprioţi, acesta a avut medii de 10.3 puncte, 3.0 recuperări şi 1.3 pase decisive în 28:00 de minute pe partidă.

Troupe a mai evoluat în perioada 2008-2012 pentru Energia Rovinari şi încă de la debutul în bashetul românesc s-a dovedit a fi unul dintre cei mai iubiţi baschetbalişti la Tîrgu-Jiu.

Americanul este al şaptelea transfer al Energiei în această vară, gorjenii urmând să mai achiziţioneze încă un pivot cu care echipa pregătită de Florin Nini ar urma să-şi definitiveze lotul.

Reunirea Energiei este programată pentru 10 august la ora 10:00, Florin Nini urmând a avea la dispoziţie întreg efectivul de jucători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!