Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, cel mai eficient jucător al Energiei la Târgu Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2014

CS Energia Târgu Jiu a cedat pe terenul celor de la BC Mureș Târgu Mureș cu scorul de 62-83, într-un meci în care cel mai bun elev al lui Antonis Constantinides a fost Porter Troupe

Americanul a început confruntarea în teren, iar până la finalul celor 40 de minute de joc a totalizat 36:46 minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, jucătorul echipei din Târgu Jiu și-a trecut în cont 16 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace, respectiv o posesie pierdută. Din punct de vedere al procentajelor, Troupe a încheiat jocul cu 75% (3/4) de la 2 puncte, 40% (2/5) de la mare distanță, respectiv 100% (4/4) de la linia de fault. În urma acestor cifre, jucătorul de peste ocean a acumulat în dreptul eficienței 22 de unități, fiind astfel cel mai productiv sportiv al echipei sale și al doilea al confruntării. 

Troupe a bifat 10 prezențe în echipamentul Energiei Târgu Jiu în acest sezon de Liga Națională, acumulând în tot acest timp medii de 10.4 puncte, 2.7 recuperări, 2.6 mingi pierdute și 11.9 la eficiență, totul în 27:11 minute jucate. 

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!