Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, meci aproape perfect la Iași

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
03.03.2018

porter troupe titus nicoara bcm u pitesti

BCM U Pitești obține o victorie foarte dificilă în deplasare împotriva celor de la CS Politehnica Iași, scor 95-88, în etapa a XVIII-a a LNBM.

Căpitanul argesenilor, Porter Troupe, a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 23 de puncte și 8 assisturi, cu procentaje de 100% la aruncările de 2 puncte (1/1) și 83% la aruncările de 3 puncte (5/6), pentru un indice de eficientă de 25.

În meciul tur împotriva aceleiași echipe, acesta a reușit 19 puncte, cu procentaje de 50% la 2 puncte (1/2) și 71% la 3 puncte (5/7), dar și 2 recuperări și 5 pase decisive.

S-a remarcat, de asemenea, Titus Nicoară, autorul unui double-double: 16 puncte și 10 recuperări, din care două ofensive, totul pentru un indice de eficientă de 21.

Aceștia au fost urmați de Andriy Agafonov cu 19 puncte și 5 recuperări , Aleksandar Kostoski cu 12 puncte și 6 recuperări și nu în ultimul rând tânărul Marius Ciotlăuș, cu 9 puncte și 5 recuperări.

Alți marcatori: Nick Russell 7, Szabolcs Santa 6, Jonathan Person 3.

În următoarea etapă, BCM U Pitești va cauta să își ia revanșa în fața ocupantei locului 9, BC Mureș Târgu Mureș, echipa care i-a învins în meciul tur, scor 84-74.

”Tigrii” trec însă printr-o perioada foarte dificilă din punct de vedere financiar și, de asemenea, nu mai dispun de același lot.Aceștia urmează să își înfrunte 3 dintre foștii jucători: Ors Kilyen, Szabolcs Santa și Jonathan Person,de altfel cel mai bun marcator al acelui meci, cu 20 de puncte și 6 recuperări.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!