Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, mesaj pentru fanii piteșteni: „Mulțumesc că au avut încredere într-un <<bătrân>>”

Eduard Popa

Eduard Popa
12.05.2018

porter troupe bcm u pitesti

BCM U Pitești a fost eliminată în 4 meciuri de CSM CSU Oradea, după înfrângerea din Trivale, scor 74-67.

Căpitanul argeșenilor, Porter Troupe, a ținut să le mulțumească suporterilor piteșteni pentru sezonul recent încheiat:

„În primul rând vreau să mulțumesc organizației pentru că a avurt încredere într-un bătrând (eng. „old guy”) ca mine că încă mai poate juca. A fost o binecuvântare și o onoare pentru mine să port acest tricou. Le mulțumesc colegilor că m-au suportat în acest sezon. Mi-aș fi dorit să fi putut face mai mult, dar am dat ce am putut mai bun. Le mulțumesc și fanilor, care ne-au suportat la rău și la bine! Sunt trist că acest sezon s-a terminat, dar încă sunt recunoscător pentru faptul că am ambiția și dorința de a juca și de a progresa. Este o binecuvântare că pot să am o mserie din ceea ce iubesc. Încă nu am terminat! Mai am multe de făcut! Vă mulțumesc tuturor și ne vedem când ne-om vedea”, a scris Troupe, pe contul său de facebook.

În ciuda faptului că a ajuns la 35 de ani, Porter Troupe a adunat în acest sezon 14,6 puncte, 3,5 pase decisive și 2,6 recuperări, în 34 de partide din acest sezon.

BCM U Pitești a pierdut cu 3-1 seria din sferturile playoff-ului LNBM cu CSM CSU Oradea. Pentru bihoreni urmează acum duelul din semifinale, cu CSU Sibiu.

*foto: Gabriel Pintilei/facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Troupe
    Respect!

    cu 5 ani în urmă (12.05.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Pitestiul
    A facut un sezon frumos, inclusiv in seria cu Oradea. Felicitari si bafta in alcatuirea unei echipe competitive pt anul urmator.

    cu 5 ani în urmă (12.05.2018) Raspunde
  • SCM "U" Craiova freeboy :

    Jucator
    Daca am fi avut si noi un astfel de jucator eram in top 6 lejer.Asa...ne multumim doar cu locul 7.Pacat!

    cu 5 ani în urmă (14.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!