Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, prestaţie spectaculoasă în a doua repriză cu Dinamo (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

porter troupe bcm u pitesti

BCM U Piteşti s-a impus în etapa a şasea a Ligii Naţionale de Baschet Masculin pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, scor 89-58. În ciuda scorului de pe tabelă, la pauza diferenţa era numai de patru puncte, 40-36.

Diferenţa a fost făcută însă în a doua repriză de jucătorii experimentaţi ai Piteştiului. Nick Russell a înscris 23 de pct, 8 recuperări şi 5 pase decisive, iar Andriy Agafonov a reuşit un double-double, cu 16 pct şi 10 recuperări.

Porter Troupe a reuşit 15 puncte, 9 pase decisive şi 6 recuperări în duelul câştigat cu Dinamo, fiind principalul responsabil cu spectacolul în meciul de luni din Capitală.

Cu această victorie, echipa lui Hristu Şapera ajunge la a cincea victorie consecutivă şi rămâne pe locul întâi în LNBM, la egalitate cu U-BT Cluj-Napoca.

*foto: facebook 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!