Stiri

Portland Trail Blazers trece de San Antonio Spurs după un meci cu 3 reprize de prelungiri

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
20.12.2014

Portland a câștigat cu scorul de 129-119 partida disputată vineri seară pe terenul celor de la San Antonio Spurs. Chiar dacă au început mai bine meciul și au intrat în sfertul 4 cu un avantaj de 5 puncte, texanii au pierdut ultimul act cu scorul de 28-23 și astfel meciul a intrat în over-time.

După 7-7 în prima repriză de prelungiri, respectiv 8-8 în cea de-a doua, cei de la Blazers au reușit să marcheaze 17 puncte (primind doar 7) și să câștige partida. Cu această victorie, Blazers urcă pe poziția a 3-a a Conferinței de Vest, în timp ce San Antonio râmâne în continuare pe locul al 7-lea.

Acestă victorie s-a datorat în mare parte prestației excelente a lui Damian Lillard ce a contribuit cu 43 de puncte (record personal în NBA) și 6 assist-uri și a lui LeMarcus Aldridge, jucător ce a reușit un double-double (32 de puncte,16 recuperăr,5 intercepții și 2 capace). De la San Antonio s-au remarcat Tim Duncan (32 puncte marcate,10 recuperări și 4 capace ) și Danny Green (27 de puncte și 10 recuperări), ambii reușind câte un double-double.

Câteva dintre cele mai importante momente ale partidei pot fi văzute aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!