Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pratt, Philmore și Falker au asigurat prima poziție în clasament pentru BC CSU Sibiu la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2019

BC CSU Sibiu a reușit să o învingă pe SCM U Craiova cu scorul de 76-59 în penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin și astfel și-a asigurat avantajul terenului propriu pe întreaga durată a playoff-ului. În partida din Bănie principalii remarcați ai formației sibiene au fost trei dintre cei șase jucători americani trecuți pe foaia de joc.

Monyea Pratt a fost cel mai eficient din lotul lui Dan Fleșeriu cu indice de 19 unități, după 13 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții dar și 3 turnovers. Americanul a marcat 2/4 de la 2 puncte și 3/6 de la 3 puncte.

Cel mai bun marcator pentru BC CSU Sibiu a fost Isaiah Philmore cu 14 puncte alături de care a adăugat și 6 recuperări. În 26 de minute și jumătate petrecute pe parchet, extrema de forță a înscris 4/8 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 3/4 de la linia de libere, pentru un index al eficienței de 14 unități.

Al 3-lea sibian remarcat în meciul din Bănie a fost Randal Falker, cel care a terminat în double-double cu 11 puncte și 10 recuperări plus 2 pase decisive, 2 intercepții și 3 turnovers. Punctele pivotului american au venit după 5/11 de la 2 puncte și 1/2 de la libere, ratând cele două aruncări de la distanță încercate. Falker a terminat cu 13 la eficiență.

De menționat este faptul că pentru meciul de la Craiova, Justas Tamulis nu a fost trecut pe foaia de joc, în locul său fiind preferat Daniel Ewing.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!