Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletić: “Putem încheia mâine seria”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
09.05.2013

CSU Ploieşti a câştigat meciul 3 împotriva celor de la CSM Oradea, pe teren propriu, cu scorul de 86-68. Predrag Miletić, fundaşul de origine sârbă a declarat că vor arăta că pot mult mai mult de atât.

“Este o victorie importantă care ne-a adus mai aproape de finală. Am avut câteva probleme la începutul meciului, însă totul a revenit la normal. Am jucat bine în apărare, ceea ce ne-a condus către victorie. Diferenţa dintre cele două jocuri a fost apărarea noastră zonă. Meciul din această seară este un model de cum ar trebui să jucăm mereu şi chiar cred că putem mai mult de atât, lucru pe care ar trebui să îl arătăm în următorul meci. Cred că putem încheia mâine seria şi să ne calificăm în finală.”

Foto: Viorel Carţiş

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    da sigur , inca de ieri
    Pacat de voi , jucatorii , pentru ca echipa e vazuta ca si cancerul baschetului romanesc . Orice face-ti , sunteti vazuti ASE -HOTI !!!

    cu 10 ani în urmă (09.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!