Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic își dorește să continue la Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.06.2013

Predrag Miletic a încheiat primul său sezon în România în calitate de campion. El a ajutat-o pe CSU Asesoft Ploiești să cucerească cel de-al 9-lea titlu național din istorie. Sportivul ex-iugoslav a declarat că își dorește să continue alături de Asesoft:

„Mă voi întoarce în Serbia la finalul săptămânii, unde îmi voi petrece vacanţa cu familia. Nu am plănuit nimic deosebit, vreau doar să mă bucur de vară alături de persoanele dragi. Îmi place Ploieştiul, mă simt bine aici şi, dacă echipa mă va dori, voi continua cu cea mai mare plăcere pentru încă un sezon” a declarat Miletic pentru csuasesoft.ro.

În 28 meciuri jucate la nivelul Ligii Naționale, Miletic a avut 10.2 puncte, 3.4 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.0 posesii pierdute pentru 11.1 la eficiență în 25:15 minute pe meci. Jucătorul de 1.93 metri în vârstă de 29 ani a fost legitimat de prahoveni la jumătatea sezonului competițional 2012/13 pentru a-l înlocui pe Vukasin Mandic.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!