Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic: "La meciul următor mă aștept să jucăm așa cum am făcut-o și în meciul patru"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.05.2013

Predrag Miletic

Predrag Miletic a vorbit pentru cititorii totalbaschet.ro despre jocurile 3 și 4 din Finala campionatului.

Am început meciul trei foarte slab în apărare, le-am permis mureșenilor să penetreze ușor, să marcheze multe puncte și acesta a fost principala cauză a înfrângerii.

În meciul al patrulea, am rezolvat această problemă încă de la început. Am pornit cu o apărare puternică și i-am oprit. Când joci bine în defensivă, totul e mai ușor și îți creezi mai multe opțiuni, de care am și profitat în acest meci.

Baschetbalistul a prefațat și meciul cu numărul cinci al Finalei, ce va avea loc joi, la Târgu Mureș.

La meciul următor mă aștept să jucăm așa cum am făcut-o și în meciul patru. Dacă începem bine și deschidem jocul cu o apărare bună, nu va fi o problemă să câștigăm la Mureș. Deja i-am învins acasă și trebuie să confirmăm printr-o nouă victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!