Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic: “Ne-am dorit foarte mult această victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.02.2013

Predrag Miletic

CSU Ploieşti a trecut în propriul fief de BCM U Piteşti cu scorul de 71-67, în cadrul rundei cu numărul 22 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În această partidă, Predrag Miletic a avut o prestaţie solidă, în 28 de minute petrecute pe parchetul de joc sârbul totalizând 16 puncte şi 6 recuperări.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Miletic vorbeşte despre victoria echipei sale.

Jocul cu Pitești a fost foarte tensionat și dificil pe parcursul celor 4 sferuri. Pitești are un cuplu de jucatori buni si respectabili. Pe de altă parte am avut o apărare bună, dar am fost puţin mai slabi în atac. În cele din urmă, apărarea bună ne-a adus victoria în meciul cu Piteşti. Ne-am dorit foarte mult această victorie.

Prestaţia mea se datorează pregătirii din fiecare zi. Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul cu Piteşti. Trebuie să te pregăteşti bine înaintea fiecărui meci.

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Miletic
    Pe cât de neinspirată a fost achiziţionarea lui Mandic, pe atât de inspirat pare transferul lui Miletic. Uitaţi-vă numai la cel 10 din 10 la libere. Nu-i o întâplare, cum nu-i o întâplare jocul lui sigur şi disciplina tactică. Sper ca Ionuţ Georgescu să aibă dreptate în privinţa lui Muhammad, pentru care ne dorim o integrare tot atât de reuşită ca a lui Miletic.

    cu 11 ani în urmă (18.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Erată
    Citiţi, vă rog, "întâmplare" şi nu "întâplare". Prietenul meu "connaisseur" de franceză se va simţi un pic răzbunat. Din păcate pe tastatura mea cu caractere româneşti o lasă nervii şi tasat "m"...

    cu 11 ani în urmă (18.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Erată la erată
    ".. o lasă nervii şi tasta m." Nu-i ziua mea azi. Sunt mai ameţit decât Asesoft ieri.

    cu 11 ani în urmă (18.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!