Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic: "Scopul Asesoftului este de a-și apăra titlul"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.05.2013

Predrag Miletic, fundașul lui CSU Ploiești, a prefațat finala Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13, în cadrul căreia întâlnește pe BC Mureș. Acesta a vorbit despre adversar, însă a subliniat faptul că scopul prahovenilor este de a-și păstra titlul.

"Finala cu Mures va produce, cred, jocuri foarte bune, va avea parte de momente extrem de atractive și cred că va satisface gusturile tuturor pasionaților de baschet.

BC Mureș este o echipă bună. Dispune de mai mulți jucători capabili să facă diferența. Dacă ținem cont de faptul că au câștigat sezonul regulat e limpede că avem parte de o echipă de calitate și de un antrenor care știe cum se face o treabă bună.

Toate meciurile sunt importante, începând cu primul. Asesoft este campioana României și vom aborda fiecare meci pentru a-l câștiga. Scopul nostru e să ne apărăm titlul."

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    of si off
    eu mai astept declaratiile lui Arnautovici, si nu mai apar! ntz, ntz, cred ca e foarte relaxat :)) joaca cu o echipa care totusi a prins play off-ul...

    cu 10 ani în urmă (17.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    mira
    da, si a jucat cu una care de abia a prins playoff-ul si nu finala...asta e viata! ar trebui sa iti vezi si tu mai mult de ea:)

    cu 10 ani în urmă (18.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    popescu/ionescu/georgescu
    nu retin sa-ti fi cerut vreun sfat...mai ales de viata, sau te refereai cumva la 'ea' la echipa? te-a luat valu' sfaturilor nesolicitate si esti cam abiguu...viata-i complexa, nene! :))

    cu 10 ani în urmă (18.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!