Stiri Juniori U17 Masculin

Prestaţie excelentă pentru Andrei Ciordaş în CN de Juniori I (U18)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.02.2013

La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă etapă din cadrul Campionatului Naţional U18 masculin, faza a II-a. În Grupa B s-au întâlnit formaţiile LPS Oradea şi BC Mureş Târgu Mureş, confruntarea încheiindu-se cu victoria mureşenilor, scor 87-78.

Chiar dacă au beneficiat de o evoluţie excelentă din partea tânărului Andrei Ciordaş, bihorenii nu au izbutit să se impună. În vârstă de 17 ani, componentul lotului de seniori al CSM Oradea a încheiat jocul cu 44 de puncte, 21 de recuperări, 11 pase decisive, 2 capace şi 3 mingi pierdute în 38 de minute petrecute pe parchet. Ciordaş se află la cea mai bună prestaţia a sa din acest sezon, în competiţia rezervată juniorilor, izbutind un triple-double.

În urma acestui eşec, orădenii mai posedă puţne şanse de calificare la turneul semifinal.

3 comentarii la aceasta stire:
  • qwaszx :

    ...
    Felicitari lui Ciordas.Am o intrebare cine a tinut statistica la meciul de Duminica?

    cu 11 ani în urmă (18.02.2013) Raspunde
  • qwaszx :

    ...
    pot sa primesc si un raspuns?

    cu 11 ani în urmă (20.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe #32 :

    Sport de echipa
    Felicitari antrenorului BC Mures, dl. prof. Steff Zakariás pentru acest nou meci câştigat. Baschetul e un sport de echipă şi cu o floare nu se face primăvară. Decât unul care bagă 44 de puncte şi restul sunt varză, mai bine trei care bagă 20. E un tânăr de perspectivă acest Ciordaş, dar dacă nu ai în spate o echipă care să te susţină eşti un Guliver în ţara piticilor.

    cu 11 ani în urmă (22.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!