Stiri

Prestație excelentă pentru Alex Olah în ultima victorie a lui Kangoeroes Mechelen

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2019

Kangoeroes Mechelen a obținut o victorie importantă în ultima etapă din campionatul Belgiei. Echipa pentru care evoluează sportivul român, Alexandru Olah, a trecut pe teren propriu de Liege Basket, cu scorul de 86-84. Mechelen a controlat partida în primele 30 de minute dar a fost aproape să scape avantajul în secvența decisivă, când formația din Liege a reușit un parțial de 33-25.

Alex Olah a fost titular pentru Kangoeroes Mechelen și a jucat timp de 28 de minute. Pivotul originar din Timișoara și-a trecut în cont 17 puncte, 9 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă și un turnover. Punctele lui Olah au venit după 7/8 de la 2 puncte și 3/3 de la linia de libere. În urma acestei prestații, pivotul român a înregistrat un indice al eficienței de 25 de unități.

La Liege Basket a evoluat Milos Bojovic, fost jucător la Sibiu și Galați. Sârbul a fost principalul artizan al formației vizitatoare cu 23 de puncte și 3 recuperări în 33 de minute petrecute pe parchet.

În urma acestui rezultat, Kangoeroes Mechelen urcă o poziție în clasament și se situează pe 7 cu 8 victorii și 12 înfrângeri. Liege Basket este ultima cu 3 victorii și 16 înfrângeri.

În etapa următoare, Alexandru Olah și echipa lui vor juca pe terenul lui Belfius Mons, prima echipa pentru care internaționalul român a evoluat în Belgia. Partida este programată pe 29 martie anul curent.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!