Stiri

Prestație excelentă pentru Filip Adamovic în ABA League

Andrei Ilie

Andrei Ilie
13.01.2019

filip adamovic igokea

Filip Adamovic, fostul jucător al CSU Asesoft Ploiești, BC Mureș Târgu-Mureș și al U-BT Cluj Napoca, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale, Igokea, în partida susținută pe teren propriu împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad.

Conducătorul de joc bosniac a avut parte de un meci foarte bun împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad. Prestația lui Filip Adamovic n-a fost însă suficientă. Astfel, Igokea s-a văzut învinsă pe final de meci cu scorul de 77-79, după ce la sfârșitul penultimului sfert se aflau în avantaj cu 3 puncte (62-59).

Filip Adamovic a început partida de pe bancă, a evoluat timp de 20:52 minute, timp în care a acumulat 12 puncte cu un procentaj de 100% la aruncările de 2 puncte (4/4), 20% la aruncările de 3 puncte (1/5) și 50% la aruncările libere (1/2). De asemenea, pe lângă cele 12 puncte, bosniacul a mai strâns 4 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție pentru 13 la eficiență și 5 la +/-.

În urma acestui rezultat, Igokea ajunge la 5-10 la general în ABA League și se află pe poziția a 8-a. Următoarea partidă pentru Filip Adamovic și Igokea în ABA League va avea loc pe 18 ianuarie, în deplasare, împotriva slovenilor de la Krka, echipă ce se află pe penultimul loc în acest moment. În partida tur, Igokea a câștigat cu 91-73, iar Filip Adamovic a acumulat 9 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări.

În competiția amintită, Filip Adamovic a evoluat în 14 partide și a strâns medii de 8.5 puncte, 5.5 pase decisive, 2.5 recuperări și 1.1 intercepții.

Filip Adamovic este unul dintre cei mai titrați jucători străini care au jucat în Liga Națională de Baschet Masculin în ultimii ani. A evoluat timp de 4 sezoane în LNBM, perioadă în care a devenit campion alături de CSU Asesoft Ploiești și U-BT Cluj Napoca. De asemenea, alături de U-BT Cluj Napoca a câștigat de 2 ori Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!