Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație remarcabilă pentru Vlad Tincu în victoria împotriva Farului

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
19.01.2014

Tânărul baschetbalist al lui CSU Sibiu, Vlad Tincu, a profitat de șansa acordată de Miodrag Perisic în meciul disputat de formația sa împotriva Farului Constanța.

Nepunându-se problema câștigătoarei, odată cu creearea unui avantaj foarte consistent tehnicianul sibieniilor a trimis pe parchet jucătorii cu mai puține minute în acest sezon.

Astfel, Tincu a prins 15:19 minute de joc, în care nu a dezamăgit. Acesta a înscris 18 puncte, având 3/5 la aruncările din interiorul semicercului, 2/4 de la distanță și 6/6 la libere. Vlad a adunat 3 greșeli personale și a pierdut 2 mingi, terminând confruntarea cu 12 la eficiență și stabilind-uși recorduri stagionale la puncte și eficiență. Sibianul a primit în acest meci mai mult timp pe parchet decât în tot restul sezonului în curs, însă, acesta rămâne fără vreo recuperare în cont.

CSU Atlassib a trecut de Farul Constanța, scor 104-48, într-un meci din cadrul etapei a 14-a din LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!