Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestații ofensive de excepție în etapa a 5-a din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.11.2017

Etapa cu numărul 5 din Liga Națională de Baschet Masculin a înregistrat prestații ofensive de excepție. Nu mai puțin de 10 jucători au reușit să marcheze cel puțin 20 de puncte în runda în care s-au înresgistrat și câteva rezultate surprinzătoare.

Andriy Agafonov a adus victoria pentru BCM U Pitești în fața lui BC CSU Sibiu, după ce a transformat două libere în ultima secundă. Pivotul a totalizat 20 de puncte, fiind pentru a doua oară în acest sezon când atinge această bornă.

Brandon Taylor, fundașul celor de la CSM Steaua EximBank, a strâns și el 20 de puncte în înfrângerea suferită de bucureșteni pe terenul lui SCM U Craiova după prelungiri.

Andrei Mandache a reușit un „season high” la puncte marcate în meciul de la Galați cu Phoenix. Cele 24 de puncte marcate de căpitanul naționalei nu a ajutat-o pe CSM CSU Oradea să obțină victoria pe malurile Dunării.

Cameron Rundels cu 25 de puncte și Sead Hadzifezovic cu 26 de puncte au fost armele ofensive ale lui Phoenix Galaț, în meciul în care trupa lui Florin Nini s-a impus pe teren propriu în fața lui CSM CSU Oradea.

Thomas De Thaey a reușit cea mai bună prestație în uniforma lui BC Timba Timișoara. Jucătorul belgian a contabilizat 29 de puncte în victoria „urșilor” de pe teren propriu cu Dinamo București.

Michael Belagoun a înscris și el 29 de puncte într-un meci jucat la Timișoara, însă CS Politehnica Iași a fost surclasată de BC SCM Timișoara.

Tyler Laser, conductorul de joc al lui BC CSU Sibiu, a atins borna celor 30 de puncte marcate pentru al doilea joc consecutiv. Performanța sa a fost puțin exclipsată de înfrângerea suferită la limită în ultima secundă de trupa lui Dan Fleșeriu în Trivale.

Performerii etapei la puncte marcate au fost Ivan Siriscevic și Goran Martinic. Croatul a reușit să înscrie 33 de puncte, în timp ce muntenegreanul a înscris 34 de puncte. „Splash Brothers din Bănie” au mitraliat apărarea celor de la CSM Steaua EximBank în victoria obținută în prelungiri de SCM U Craiova.

După 5 etape scurse din Liga Naționale de Baschet Masculin patru jucători au medii de peste 20 de puncte marcate pe meci. Acest top 4 arată astfel:

  Jucător Nr. jocuri Puncte Medie
1 GoranMartinic 5 119 23.8
2 Ivan Siriscevic 5 115 23.0
3 Tyler Laser 5 108 21.6
4 Cameron Rundels 4 84 21.0

foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!