Stiri

Prestații solide pentru Emanuel Cățe în primele 3 amicale jucate pentru UCAM Murcia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.09.2018

Emanuel Cățe are parte de un debut în forță în echipamentul formației spaniole UCAM Murcia, reușind prestații foarte bune în primele 3 partide amicale jucate în echipamentul acestei echipe. Murcia, cu Emi în lot, a obținut 2 victorii și o înfrângere în primele jocuri de pregătire a noului sezon competițional. 

Murcia a debutat în presezon cu un amical în fața Valenciei, însă trupa lui Cățe a pierdut la 27 de puncte, scor final 58-85. Internaționalul român a încheiat partida cu 8 puncte marcate, 5 recuperări, 1 pasă decisivă și 13 unități la eficiență, totul în 20 de minute și jumătate jucate. 

Ulterior, a venit victoria în fața celor de la Monbus Obradoiro, la 29 de puncte diferență, scor final 104-75. De această dată, Cățe, a fost pe parchet preț de 14 minute, timp în care și-a trecut în cont 10 puncte, 5 recuperări, respectiv 2 capace, totul pentru un coeficient de 14 la productivitate. 

Ultimul meci a venit în compania celor de la Montakit Fuenlabrada, partidă în care Murcia s-a impus la 14 puncte diferență, scor final 76-62. Acest meci a fost și cel mai bun pentru Emi Cățe, având în aproape 23 de minute jucate cifre de 11 puncte, 3 recuperări, 1 pasă decisivă și 1 capac cu 15 unități la eficiență, fiind cel mai productiv jucător al Murciei. 

Campionatul spaniol de baschet va debuta în 27 septembrie, atunci când UCAM Murcia va evolua în deplasare pe terenul celor de la Andorra. Liga ACB va și în sezonul 2018-2019 în direct la TVR HD. 

*Foto: Facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!