Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prezența lui Stefanovic la Sibiu este pusă sub semnul întrebării

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.01.2013

Ivan Stefanovic, unul dintre cei mai rutinați baschetbaliști din lotul lui CSM Oradea, ar putea rata deplasarea de la Sibiu. Sportivul ex-iugoslav a fost spitalizat în cursul dimineții de vineri după două zile în care nu s-a putut antrena.

În vârstă de 32 ani, Ivan suferă de o puternică răceală, una care l-a împiedicat să se pregătească alături de colegii săi în partea a doua acestei săptămâni. El urmează tratament sub supraveghere medicală. Nu este exclusă prezența sa la Sibiu, dar în condițiile date șansele ca Stefanovic să poată juca la Sala Transilvania în cursul zilei de duminică (20.01), sunt minime.

Decizia în cazul lui Stefanovic va fi luată de abia în cursul zilei de sâmbătă, în preziua meciului, înaintea plecării CSM-ului către Sibiu. În acest sezon competițional, primul pentru Ivan la Oradea, sârbul are medii de 3.6 puncte, 3.5 recuperări, 1.1 pase decisive și 6.5 la eficiență în 19:55 minute pe meci.

În eventualitatea în care Stefanovic nu va putea juca la Sibiu, antrenorul Cristian Achim se vede obligat să revizuiască planul de joc al CSM-ului. Numărul 5 de la Oradea este un baschetbalist extrem de prețios în registrul tactic al echipei, o armă defensivă de calibru și un jucător foarte inteligent. Practic minutele jucătorilor de pe pozițiile 3-4, în speță Milos Pesic, Daniel Dillon și/sau Nemanja Maric, ar urma să crească în cazul absenței jucătorului amintit. De asemenea, Achim are varianta de a-l folosit pentru câteva minute pe Rareș Pașca.

CSM Oradea întâlnește pe CSU Sibiu într-un meci contând pentru runda a 18-a în Liga Națională, Partida se va desfășura duminică (20.01), cu începere de la ora 18, la Sala Transilvania.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!