Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima declarație a lui Ivan Zigeranovic de la sosirea la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.02.2015

Ivan Zigeranovic a oferit prima declarație după ce a semnat cu CSU Asesoft Ploiești. Pivotul sârb a vorbit pentru site-ul oficial al grupării prahovene despre motivele care l-au determinat să ajungă la Ploiești. Fost jucător la Gaz Metan Mediaș, Zigeranovic își dorește să câștige titlu de campion al României și să obțină pașaport românesc pentru o colaborare pe termen lung cu CSU Asesoft Ploiești:

„Conducerea clubului m-a contactat în urmă cu câteva săptămâni şi mi-a propus să vin la Ploieşti. Eu cunoşteam deja echipa Asesoftului din perioada în care am evoluat la Mediaş, ştiam că este o formaţie cu jucători de calitate, care a investit mult în ultimii ani, şi acest lucru m-a făcut să accept imediat propunerea. După experienţa avută în Polonia, unde am jucat alături de Turow la nivel de Euroligă, EuroCup şi VTB League, sunt convins că voi face treabă bună la Ploieşti şi îmi voi ajuta echipă să cucerească un nou titlu. Îmi doresc să devin campion cu CSU Asesoft şi, dacă totul va decurge conform planului, atunci voi rămâne pentru mai mult timp aici. Vreau în acelaşi timp să obţin şi cetăţenia română şi să pot evolua pentru noua mea formaţie din calitate de jucător autohton.”

Tot site-ul oficial al lui CSU Asesoft Ploiești anunță faptul că Ivan Zigeranovic a primit cartea verde și poate debuta marți (24.02) în fața lui U BT Cluj-Napoca, partidă restantă din cadrul etapei a 14-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!