Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Prima experienţă europeană la Galaţi

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.07.2014

Conducerea clubului gălăţean a perfectat şi primele transferuri internaţionale pentru sezonul 2014-2015. Este vorba de americancele Nicole Hamilton şi Ivory James, două jucătoare care se vor afla la prima experienţă europeană. Hamilton, 24 de ani, 173 cm, evoluează pe postul de fundaş şi în perioada 2010-2014 a îmbrăcat tricoul celor de la Hampton University. Statisticile din ultimul sezon pentru Nicole: 33 meciuri jucate cu medii de 13,1 puncte marcate, 6,1 recuperări şi 4,7 pase decisive.

James, 22 ani, 174 cm, evoluează pe postul de extremă iar în perioada 2012-2014 a jucat pentru Wright State în campionatul colegiilor americane NCAA, Starting Five. Ivory a jucat 35 de meciuri în sezonul 2013-2014 şi a avut următoarele statistici: 17,2 puncte marcate, 6,5 recuperări, fiind recomandată ca o foarte bună apărătoare.

„Consider că cele două jucătoare de peste Ocean, recomandate de colegiile de prestigiu pe care le-au terminat, tinere dar în ascensiune, pe care le-am transferat au valoarea care să ne ajute să formăm o echipă competitivă, aşa cum îşi doresc inimoşii noştrii suporteri. Reunirea lotului va fi pe 10 august, vom face un stagiu de pregătire centralizată şi multe meciuri amicale. Ca o premieră, în perioada 12-14 septembrie, vom organiza prima ediţie a Cupei Phoenix, un turneu internaţional, care va avea un dublu scop: verificarea potenţialului de joc înainte de începerea sezonului şi prezentarea oficială a lotului”, ne-a declarat Florin Nini.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!