Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele reușite în echipamentul lui BCM U Pitești pentru Iulian Corneanu

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
27.10.2013

Iulian Corneanu a reușit o prestație solidă în meciul câștigat de BCM U Pitești în fața Farului Constanța, scor 80-27.

După ce a evoluat puțin peste un minut în cele 4 meciuri de până acum, Corneanu a petrecut pe parchet 22:41 de minute în fața constănțenilor, fiind pricipalul realizator român al Piteștiului. Acesta a avut 1/3 la aruncările de două puncte, 4/7 din afara semicercului și 0/2 la libere, terminând confruntarea cu 14 puncte. Baschetbalistul originar din Craiova a adăugat 5 recuperări, o minge câștigată și una pierdută, pentru 12 unități de eficiență.

Acestea sunt primele puncte în noul sezon pentru Iulian, care a sosit în această vară la  trupa antrenată de Hristu Șapera de le CSȘ Giurgiu. 

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!