Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Primul antrenament pentru fetele de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.09.2015

Antrenorul portughez Eugenio Rodrigues, care va fi ajutat pe banca tehnică de Andreea Șoptică, a condus luni seara în sala Polivalentă Dunărea primul antrenament al echipei feminine Phoenix.

Lotul prezent la reunire a fost format din jucătoarele: Romina Filip, Mihaela Hurduc, Bianca Nini, Bianca Fota, Denisa Fota și cele șase noi achiziții din această vară: Hanna Demeter, Mădălina Geleriu și americancele Cassie Rochel, Christassia Walter, Myneshia Mc Kenzie și Amanda Frost. Au lipsit motivat: Andreea Crețu, care a participat la Europenele Under 18 de la București și la Campionatul European 3x3 din Belarus și a mai primit o săptămână de vacanță și Gabriela Necula, învoită pentru rezolvarea unor probleme personale.

„Prima impresie este ok. Galațiul este un oraș mic și primitor. Oamenii au fost atât de drăguți cu mine încât deja mă simt ca acasă. Bineînțeles că vin dintr-o țară și cultură diferită, dar toți suntem latini așa că într-un fel ne asemănăm. Zona în care locuiesc este liniștitã și centrul orașului lângă Dunăre e minunat ... Sala și condițiile din interiorul ei sunt de top. Avem tot ce ne trebuie: teren bun, vestiare, săli pentru analiză, fizioterapeut, tricouri și fanii care s-au dovedit deja a fi foarte zgomotoși și alături de echipã. Asta e important pentru spectacol. Vom avea în program câte două antrenamente pe zi luni, marți, miercuri și vineri, iar joi doar unul. Avem planificate și cinci jocuri de pregătire în această lunã, dar încă nu am stabilit adversarele”, ne-a declarat antrenorul principal Eugenio Rodrigues.

*Foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!