Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul double-double stagional pentru Chris Ware

Paul Olar

Paul Olar
04.05.2013

Chris Ware a realizat primul double-double al sezonului cu ocazia confruntării de Play-Out câștigate de CSȘ Giurgiu în fața lui Dinamo București cu scorul de 87-73.

Pivotul american a fost folosit de către antrenorul Chris Terrell timp de 38:54 minute. În această perioadă, sportivul originar din statul Illinois a avut 3/8 din interiorul semicercului, 1/3 din spatele arcului de cerc și 2/4 de la libere, cu un total de 11 puncte înscrise. Totodată, Ware a izbutit 15 recuperări (9 defensive) și a pasat decisiv de 7 ori, pentru a acumula un indice al eficienței de 13.

În stagiunea regulată, centrul a avut medii de 6.9 puncte, 3.6 recuperări și 1.3 assist-uri.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!