Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme cu banii la BC SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
02.12.2017

bc scm timisoara datorii financiare

BC SCM Timișoara a reușit o nouă victorie în etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 86-83, împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank București. Cu toate acestea jucătorii lui Tudor Costescu nu sunt mulțumiți pe deplin. Asta pentru că timișorenii nu au mai văzut un ban de mai bine de două luni.

Potrivit pressalert.ro, primăria Timișoara nu a mai achitat banii către SCM, fiind interesată de alte investiții. Astfel, clubul de baschet așteaptă ca restanțele să fie achitate în perioada 7-8 decembrie, ori altfel vor depune memorii împotriva clubului.

La finalul meciului cu Steaua, antrenorul Tudor Costescu a abordat și subiectul banilor:

„Ei sunt profesioniști, se comportă în orice condiții merituos. Nu a dat niciunul impresia că nu vrea să joace. Nu e ușor, dar tocmai de aceea am ținut să-i felicit pentru profesionalism”, a spus Tudor Costescu, potrivit sursei citate.

Următorul duel al Timișoarei în campionat va fi în deplasare, împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: Doru Costică

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Bani
    Atunci cei de la mures ce trebuie sa faca daca sunt neplatiti de 4 luni sau 6 (cei de sezonul trecut)? Oricum din ce am inteles au plecat Mitchell si Mladenovic. Se impute serios treaba acolo. Pacat de rezultatele bune din ultimii ani

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    na drace,
    Si la acest club au fost probleme de mult cu banii.

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    cand totul e politic, cand sunt implicati doar oameni paraleli cu managementul la ce sa te astepti.

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Las' că se descurcă nea Tritoiu și mai baga o asociație în insolvență, iar la anul revine curat și uscat cu una nouă și o ia de la început, după ce se trece el primul pe lista creditorilor; bineînțeles, totul cu sprijinul Federației.

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!