Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme de lot pentru U-BT Cluj-Napoca înaintea returului cu Ironi Ness Ziona

David Istrate

David Istrate
06.10.2018

rasic washburn accidentati u bt cluj

În cursul acestei zile, U-BT Cluj-Napoca și BCM U FC Argeș Pitești s-au confruntat în cel de-al doilea meci din prima etapă a grupei valorice A. Gazdele au învins după un joc foarte echilibrat în care s-au remarcat absențele lui Aleksandar Rasic și Jason Washburn din formația lui Mihai Silvășan. 

După terminarea partidei, antrenorul principal al echipei clujene, Mihai Silvășan a anunțat că cei doi baschetbaliști se confruntă cu niște probleme de ordin medical, cauza fiind necunoscută.

„Washburn și Rasic ori au luat vreun virus, ori au mâncat ceva nepotrivit, Rasic a fost la spital, cu perfuzii, sunt deshidratați amândoi, problemele lor au apărut aseară și azi dimineață și, din păcate, nu i-am putut folosi, riscam să se accidenteze fiind slăbiți. Pentru meciul de miercuri sperăm să fie OK și să nu mai apară probleme”, a spus antrenorul clujean.

În cele două meciuri oficiale jucate în acest sezon, SuperCupa României și turul cu Ironi Ness Ziona, cei doi sportivi au avut următoarele statistici: Aleksandar Rasic (3 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție cu CSM CSU Oradea și 5 puncte, 2 puncte și 2 pase decisive cu Ironi Ness Ziona), Jason Washburn (23 de puncte, 9 recuperări și o intercepție cu CSM CSU Oradea și 8 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție cu Ironi Ness Ziona).

Rămâne de văzut dacă Rasic și Washburn vor putea evolua împotriva formației israeliene în meciul ce va avea loc miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:00, în Cluj-Napoca.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!