Stiri Liga I Masculin

Probleme pentru baschetul ieșean masculin și feminin

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.11.2016

 

Baschetul ieșean se află într-un impas. Atât reprezentanții baschetului masculin din Liga 1, cât și fetele din Liga Națională de Baschet Feminin, nu mai vor să joace dacă nu își primesc salariile restante.   

Gruparea care reprezintă baschetul ieșean în Grupa a 3-a a Ligii I de Baschet Masculin, CS Politehnica Iași, nu a plătit salariile jucătorilor, iar aceștia au ajuns la capătul răbdării. Cel mai probabil, jucătorii lui CS Politehnica Iași nu se vor prezenta la meciul din 20 noiembrie, cu CS Phoenix 2 Galați.

Ieri, Politehnica Iași s-a impus în fața celor de la Atheltic Constanța, cu scorul de 101-46 (26-10, 20-13, 30-8, 25-15) într-o partidă care a contat pentru etapa a V-a a Ligii I. Baschetbaliștii Polithenicii au acceptat cu greu să joace și în meciul cu constănțenii, scrie ziarulevenimentul.ro. Potrivit sursei citate, antrenorii Politehnicii duc zilnic de o lună și jumătate discuții pentru a-și convinge jucătorii să nu renunțe din cauza întârzirii achitării salariilor. Baschetbaliștii nu mai sunt însă dispuși să accepte situația, iar Siladi și-a cumpărat bilet de avion doar dus, urmând ca jucătorii să nu se prezinte la meciul cu Phoenix Galați dacă datoriile nu vor fi achitate.

Lucrurile nu merg bine nici la gruparea feminină Politehnica Național Iași, din Liga Națională. Jucătoarele au decis să nu se prezinte la meciul cu Sirius Tg. Mureș, de vineri, dacă nu își vor primi salariile pe luna octombrie.  

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Profesionalism
    Din pacate lipsa de seriositate si profesionalism a celor ce conduc aceste echipe a condus la aceasta situatie. Performanta nu se face cu declaratii ultraoptimiste ci cu bugete bine fundamentate. Ar fi foarte interesant de aflat pe ce sume s-au bazat, la fondul de salarii, cei 2 manageri Magureanu si Cosoi atunci au inscris echipele in campionat si cand au angajat antrenorii si jucatorii/ jucatoarele. Ar fi foarte interesant de aflat si sursele de finantare. In afara " Fundatiei Sportului Iesean" mai da cineva bani la baschet, in Iasi ?

    cu 7 ani în urmă (14.11.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Sperante
    De 2 bani sperante exista. Nu cred ca jucatorii nu se vor prezenta la cele 2 meciuri ci este un semnal de alarma. Oricum problemele au aparut mult prea repede , sezonul abia a inceput si sunt convins ca se vor acutiza daca primarul Chirica , principalul finantator prin Fundatie, nu va interveni pentru a face curatenie in randul capuselor si parazitilor DIN si DE PE langa cele 2 echipe

    cu 7 ani în urmă (14.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean :

    Profesionalism
    Cei din conducere au prezentat macar unui posibil sponsor vreun proiect pentru sponsorizare, beneficii si obligatii, ??? Asa se pune problema...toata lumea, local vorbind, stie ca celor doi conducatori nu mai da nimeni nici un ban in afara "fundatia sportului iesean" din cate se vede si si fundatia intarzie nepermis de mult...aceste intarzieri at putea duce la desfiintarea sectiilor, oare asta se doreste din partea conducerii orasului?

    cu 7 ani în urmă (15.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean :

    Profesionalism
    Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Sportivii si antrenorii pe ce baza au venit si in cuvantul cui au crezut? Cum poti sa incepi activitatea, antrenamente si campionat, cand in conturi sufla vantul? Cine sta in spatele promisiunilor si nu se tine de cuvant? Ce firme au fost contactate pentru o eventuala colaborare, daca au fost contactate, si sustin alte sporturi sau alte activitati?

    cu 7 ani în urmă (15.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!