Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Problemele continuă pentru BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
04.04.2018

person pitesti accidentare

BCM U Pitești a obținut o victorie neașteptată pe teren propriu în runda a treia din Top 6 LNBM în compania celor de la U-BT Cluj, scor 78-74. 

Victoria a venit însă și cu sacrificiul unei noi accidentări pentru piteșteni. Conducătorul de joc Jonathan Person a suferit o entorsă la începutul sfertului al treilea și nu a mai putut continua partida. 

La sfârșitul meciului, antrenorul Hristu Șapera a vorbit la cald despre accidentare dar și despre importanța lui Person în jocul formației argeșene:

„Din păcate e o recidivă. Nu cred că este o ruptură de ligamente, din ce mi-a spus staff-ul medical. Va trebui să avem o evaluare consistentă. Nu cred că va juca la Steaua. Să sperăm că perioada lui de inactivitate va fi cât mai mică, pentru că e un jucător care ne-a schimbat fața echipei. Avem un joc de echipă mult mai bun, avem jucători care pot fi mult mai eficienți cu el în echipă. Cred că este o adiție foarte bună. Sunt foarte mulțumit de prestația lui și de jocul nostru colectiv după venirea lui.”

Person mai suferise o accidentare la aceeași gleznă în perioada când juca pentru BC Mureș, într-o partida contra celor de la SCM U Craiova.

În meciul cu U-BT Cluj, suedezul a reușit 2 puncte, cu 1/6 din acțiune și 4 pase decisive. În total în acest Top 6 el are medii de 6 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări în trei partide.

Pe lângă Person, BCM U Pitești a jucat și fără Matti Nuutinen și Titus Nicoară, ambii accidentați și indisponibili pentru echipa lui Șapera. Dacă la Nuutinen perioada de recuperare este mai lungă, la Titus și Person prezența pe parchet este încă incertă pentru partida din etapa viitoare cu CSM Steaua. 

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!