Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Problemele continuă pentru CSM Steaua, după accidentarea lui Fraseniuc

Eduard Popa

Eduard Popa
20.02.2018

georges darwiche steaua romania

După ce l-a pierdut pe Iuri Fraseniuc din cauza unor probleme în zona mușchilor inghinali, CSM Steaua a suferit încă două lovituri: Georges Darwiche și Cătălin Baciu au forțat în Cupa României și au suferit și ei accidentări.

„Georges Darwiche a rămas la lotul național al României, reunit la Cluj Napoca, însă, cel puțin până joi, acesta va urma un program de recuperare și antrenamente în sala de forță. Situația sa medicală va fi reevaluată joi. Darwiche, Baciu și Fraseniuc au jucat accidentați la Cupa României, pentru ca acum să intre într-un program de recuperare. De asemenea, Marius Runkaukas își continuă și el refacerea, pentru a atinge forma optimă la reluarea campionatului”, se arată pe pagina de facebook a Stelei.  

 

Potrivit informațiilor noastre, atât Baciu cât și Darwiche ar avea probleme cu tendoanele.

Tânărul conducător de joc român este în acest moment în cantonamentul naționalei României de la Cluj-Napoca, în vederea partidelor cu Croația și Italia.

*foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!