Stiri

Profesorul Lonciu Davidescu vorbeşte despre importanţa agenţilor în baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.03.2014

Site-ul Total Baschet publică un nou material marca Academia de Baschet. De această dată profesorul Lonciu Davidescu vorbeşte despre importanţa agenţilor în dezvoltarea jucătorilor de baschet. În opinia sa, agentul are un rol extrem de important în dezvoltarea jucătorului respectiv în alegerea unei echipe potrivite.

O problemă fundamentală în dezvoltarea jucătorilor este găsirea echipei care va asigura o pregătire psihică, fizică și tehnică specifică pentru tânărul jucător în perioada 17-22 ani. Diferite regulamente ale federțiilor blochează alegerea echipei potrivite și tânărul este obligat să joace acolo unde clubul hotărăște, astfel de obicei tânărul jucător nu ajunge la formația potrivită. Dacă acest tânăr talentat avea un AGENT profesionist din timp, avea contract care îi permitea să se ducă la echipa potrivită, cu un antrenor care se pricepe la această perioadă de maturizare a jucătorilor, într-un mediu în care e susținut, la colegi de echipă pozitivi, la conducere susținătoare bazată pe principii educative. Câți jucători sunt pe postul lor în viitoarea echipă? Ce contract va încheia în următoarea perioadă? TOATE ACESTEA SUNT STUDIATE ȘI PARȚIAL ÎNCHEIATE CU JUCĂTORUL, CU PĂRINȚII ȘI CU CLUBUL RELEVANT.

Întreg materialul poate fi citit pe blog-ul AICI.

Așteptăm întrebări pentru Profesorul Davidescu prin intermediul adresei de email contact (at) totalbaschet.ro sau completând acest formular.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!