Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul Memorialului „Elemer Tordai” de la Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.09.2018

Cinci echipe s-au înscris la cea de-a 10-a ediție a Memorialului „Elemer Tordai” de la Sibiu și anume BC CSU din localitate, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSO Voluntari, CS Târgu Jiu și ucrainienii de la Khimik Youzhny. Ediția din acest an se va desfășura în perioada 20-22 septembrie în Sala Transilvania. 

Organizatorul turneului amical, BC CSU Sibiu, a anunțat azi prin intermediul site-ului oficial programul complet al meciurilor care se vor disputa în perioada 20-22 septembrie pe parchetul arenei sibiene: 

Joi, 20 septembrie

17:00 Khimik Youzhny vs. CSO Voluntari

19:00 BC CSU Sibiu vs. U-Banca Transilvania Cluj

Vineri, 21 septembrie

17:00 U-Banca Transilvania Cluj vs. Khimik Youzhny

19:00 BC CSU Sibiu vs. CSO Voluntari

Sâmbătă, 22 septembrie

10:00 CSO Voluntari vs. CS Târgu Jiu

12:00 BC CSU Sibiu vs Khimik Youzhny

14:00 Festivitatea de premiere și Acordarea Bursei ”Ilie Mitea” 2018

Directorul BC CSU Sibiu, Horațiu Floca, a vorbit despre ediția din acest an și cu ce noutăți vine față de organizările precedente. 

„Suntem convinși că întreaga suflare galben-albastră așteaptă cu mare interes Turneul Internațional Memorialul Tordai 2018 pentru a-i vedea pe viu pe jucătorii noștri evoluând pe parchetul Sălii Transilvania. Iată că evenimentul a ajuns la ediția a X-a și, o dată cu ea, am introdus, ca element de noutate ”Bursa Ilie Mitea”. Cred că nu există vreun iubitor al baschetului sibian care să nu îl fi cunoscut pe ”Nea Titi”, poate cel mai înflăcărat, devotat și implicat suporter al echipei noastre, un om care a ajutat enorm de mult clubul nostru de-a lungul anilor  și care, din nefericire, de câteva luni nu mai este printre noi. Vrem să îi cinstim memoria an de an și, așa cum a făcut el mereu, să ajutăm un tânăr de perspectivă să prindă aripi. Acestea au fost motivele pentru care am decis să acordăm anual, la Memorial, Bursa Ilie Mitea, unuia dintre tinerii baschetbaliștii sibieni talentați și care credem noi, poate atinge înalta performanță, cu puțin sprijin”, a declarat oficialul, citat de bc-csusibiu.ro

*Foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!