Stiri

Programul NBA de Crăciun

Eduard Popa

Eduard Popa
25.12.2016

nba craciun dolce

Fanii baschetului nord-american au din nou parte şi în acest sezon de un regal de Crăciun. Cinci partide se desfăşoară pe 25 decembrie în NBA, din care două vor fi televizate pe Dolce Sport 1.

Programul NBA de Crăciun începe la Madison Square Garden, de la ora României 19:00, cu duelul dintre locurile 3 şi 4 din Conferinţa de Est, Boston Celtics şi New York Knicks.

De la ora 21:30 avem parte de reeditarea ultimelor două finale din NBA, când Steph Curry, Kevin Durant & Co. vine la Quicken Loans Arena pentru a-i înfrunta pe LeBron James şi cei de la Cleveland Cavaliers. Partida va putea fi urmărită pe Dolce Sport 1. Aceeaşi partidă a avut loc şi anul trecut, când Golden State Warriors a reuşit să se impună cu 89-83. LeBron James a reuşit atunci 25 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce pentru învingători Draymond Green a reuşit 22 de puncte, 15 recuperări şi 7 pase decisive.

De la ora 24:00, tot pe Dolce Sport 1, San Antonio Spurs primeşte vizita celor de la Chicago Bulls. Pentru cei de la Spurs va fi primul meci de Crăciun din ultimii 20 de ani fără Tim Duncan. "The Big Fundamental" s-a retras sezonul trecut, iar locul lui în angrenajul echipei lui Gregg Poppovich a fost luat de Pau Gasol. Veteranul spaniol a evoluat în ultimele două sezoane tocmai la Chicago, unde în 150 de meciuri a adunat medii excelente de 17,6 puncte, 11,4 recuperări, 3,4 pase decisive şi 2 capace pe întâlnire.

Urmează apoi, de la ora 03:00, duelul dintre haita de "tineri lupi" (Karl Anthony Towns, Andrew Wiggins, Zack LaVine) a celor de la Minnesota Timberwolves care vor trebui să înfrunte în deplasare furia lui Russell Westbrook (30 de meciuri, 31,8 puncte, 10,5 recuperări, 10,8 pase decisive pe întâlnire!!!) şi a colegilor săi de la Oklahoma City Thunder.

Ultimul meci al zilei este rezervat duelului de la Stapples Center dintre cele două echipe din "Oraşul Îngerilor", LA Lakers vs LA Clippers.

*foto: Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!