Stiri

Programul echipei SCM U Craiova în Liga Balcanică

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.01.2015

După cum anunțam șI în această dimineață, singura reprezentantă a României  în Liga Balcanică, SCM Universitatea Craiova și-a aflat adversarii din faza a doua a grupelor din actualul sezon. Craiovenii vor întâlni pe macedonenii de la KK Kumanovo și pe kosovarii de la KB Peja.

Oficialii EUROHOLD au anunțat în cursul acestei zile și programul competiției. Prima etapă va avea loc pe 4 februarie, iar ultimul se va disputa în data de 24 februarie. Ultimul joc ar fi trebuit să se dispute pe 4 martie, dar la cererea clubului oltean au devansat partida.

Vă prezentăm programul echipei SCM Universitatea Craiova

04.02.2015: KK Kumanovo – SCM U Craiova

10.02.2015: KB Peja – SCM U Craiova

17.02.2015: SCM U Craiova – KB Peja

24.02.2015: SCM U Craiova – KK Kumanovo

SCM Universitatea Craiova intră în grupa principală cu 3 puncte și 1-1 la general.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!