Stiri

Surprize mari în etapa a şaptea din grupele Euroligii

Andrei Militaru

Andrei Militaru
27.11.2014

Ca de obicei, joi şi vineri sunt zile destinate desfăşurării partidelor din grupele Euroligii la baschet masculin. Joi seara s-au disputat primele şase confruntări, iar vineri celelalte şase.

În această rundă s-a înregistrat cel mai surprinzător rezultat, care a dat peste cap toate calculele hârtiei. Astfel, Real Madrid, liderul grupei A, a pierdut acasă confruntarea cu Unics Kazan, formaţie mult mai slab cotată, care se află pe locul 5 în grupa A. Alt rezultat neaşteptat a fost înfrângerea suferită de Olympiacos pe terenul lui Laboral Kutxa, în condiţiile în care grecii sunt lideri în grupa D şi nu pierduseră niciun meci înainte de această etapă. La fel de neaşteptată a fost şi victoria Valenciei, pe teren propriu, în faţa turcilor de la Galatasaray.

Performera acestei runde în Euroliga a fost Cedevita, singura echipă care a reuşit peste 100 de puncte în confruntarea cu Limoges.

În afară de această rundă, se vor mai disputa alte trei până la finalul fazei grupelor. Ultimele trei etape din grupe se vor disputa în luna decembrie a acestui an, urmând ca din ianuarie să se desfăşoare fazele următoare. Primele patru clasate în fiecare grupă se califică mai departe.

 

Rezultatele meciurilor de joi:

Crvena Zvezda – Neptunas 79-62

Fenerbahce - Turow Zgorzelec 89-74

Maccabi Tel Aviv - CSKA Moscova 61-84

Alba Berlin – Unicaja 79-78

Laboral Kutxa – Olympiakos 89-70

Real Madrid - Unics Kazan 75-85

 

Rezultatele meciurilor de vineri:

Nizhny Novgorod - Zalgiris Kaunas 55-61

Anadolu Efes – Sassari 85-62

Cedevita – Limoges 102-83

Panatinaikos – Bayern 87-72

Barcelona - Armani Milano 84-80

Valencia – Galatasaray 78-71

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!