Stiri Vulturi

Programul meciurilor de pregătire pe care le dispută naționalele U18 începând de miercuri

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.12.2018

Naționalele U18 ale României se pregătesc la Târgoviște de la mijlocul săptămânii trecute, iar de miercuri vor fi câte 4 meciuri de verificare pe zi. Răzvan Cenean și Cătălin Ștefănescu se ocupă de reprezentativa masculină, iar de cea feminină, Cătălin Tănase, Miruna Crâsnic și Attila Veres.

Loturile vor fi împărțite în două echipe pentru meciurile de verificare, urmând ca România A și România B să se înfrunte vineri, atât la masculin, cât și la feminin. Celelalte naționale care vor juca la Sala Sporturilor din Târgoviște sunt Macedonia și Bulgaria. Lista fetelor convocate pentru această acțiune o găsiți aici, iar cea de la masculin, aici.

Iată programul meciurilor reprezentativelor feminine:

Miercuri 19 decembrie

Ora 11:00 România B vs Bulgaria

13:00 România A vs Macedonia

Joi 20 decembrie

11:00 România A vs Bulgaria

13:00 România B vs Macedonia

Vineri 21 decembrie

12:00 România A vs România B

16:00 Bulgaria vs Macedonia

Programul meciurilor reprezentativelor masculine:

Miercuri 19 decembrie

Ora 15:00 România B vs Bulgaria

17:00 România A vs Macedonia

Joi 20 decembrie

15:00 România B vs Macedonia

17:00 România A vs Bulgaria

Vineri 21 decembrie

10:00 România A vs România B

14:00 Bulgaria vs Macedonia

Macedonia va fi adversara tricolorelor și la Campionatul European U18, Divizia B, din perioada 5-14 iulie, care se va disputa la Skopje. Cele două reprezentative sunt repartizate în grupa C, alături de Irlanda, Grecia, Slovacia și Austria. Bulgaria este în grupa B la acea competiție.

România și Bulgaria se vor duela și în cadrul grupei A de la Campionatul European U18, Divizia B, care va fi găzduit de Oradea în perioada 26 iulie-4 august. Pe lângă cele două naționale, mai fac parte din grupă: Polonia, Estonia, Elveția și Belgia. Macedonia va juca în grupa B la acel turneu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!