Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul primelor partide din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.04.2017

Play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin revine săptămâna viitoare în prim plan cu primele două meciuri din fiecare semifinală. Duelurile vor debuta luni, 1 mai, și se vor juca până inclusiv joi, 4 mai. 

Programul complet al celor patru partide: 

Semifinale / Meciul 1

BC CSU Sibiu vs. Steaua CSM EximBank București - Luni, 1 mai, ora 20:00, DigiSport 4

U-Banca Transilvania Cluj vs. CSM CSU Oradea - Marți, 2 mai, ora 19:00, DigiSport 4

Semifinale / Meciul 2

BC CSU Sibiu vs. Steaua CSM EximBank București - Miercuri, 3 mai, ora 19:00, DigiSport 4

U-Banca Transilvania Cluj vs. CSM CSU Oradea - Joi, 4 mai, ora 19:00, DigiSport 3

Semifinalele LNBM se dispută pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”. Primele partide se vor disputa în fieful echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, urmând ca mai apoi seria să se mute pe terenul adversarei, în perioada 8-10 mai, pentru meciurile 3, respectiv 4 dacă va mai fi nevoie. De asemenea, meciul decisiv al seriei, dacă va fi undeva cazul, este programat pentru data de 13 mai. 

*Foto: Mircea Roșca, Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

11 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Play off faza 2 (semifinale)
    Sibiu-Steaua
    Sibiu, echipa "scurta" insa o "lungeste" publicul entuziast. Asadar efortul depus in campionat pentru a avea avantajul terenului propriu se justica in acest caz.
    Sub inel va fi interesant de urmarit duelul dintre Cooper si Falker.

    Ca echipa, Steaua a crescut in ultima vreme dar poate fi stanjenita de o aparare mai coordonata si insistenta. Altfel, calitatile individuale (cam toti marcheaza foarte bine de la semidistanta, multi de la distanta iar Falker sub inel face foarte multe, la un meci cu Pitestiul cred, a fost foarte aproape de triple double) pot sa transeze orice meci.

    Va conta mult maniera de arbitraj: daca se va lasa mai liber jocul fizic, va exista ceva avantaj pentru Sibiu dar nu asa mare pentru ca multi din lotul stelist stau bine pe picioare (sau in orice caz mai multi decat avea Muresul sau are Clujul pe parchet la un moment dat). Insa eu ma indoiesc.
    Nu dau vreun pronostic pentru a nu provoca publicul entuziast.


    Cluj-Oradea
    Nu fac parte dintre cei care subliniaza de fiecare data ca in acest sezon am batut Oradea cam peste tot si implicit vom trece mai departe usor. Pentru ca stiu circumstantele si pentru ca am fost la acel meci in care s-a accidentat Barnette si mai tin minte senzatia mea (si nu numai a mea) de pana din acel moment: in cel mai bun caz vom ajunge la prelungiri. Jocul nostru de echipa fusese citit in totalitate, nici realizarile individuale nu erau prea bune plus vesnicele mingi usor pierdute.
    Sincer, jocul de echipa practicat de Oradea acum doua sezoane mi-a placut cel mai mult. Acum, sub presiunea rezultatelor (dar si a prezentei in lot a unor jucatori precum Barnette si Zeno), prea multe mingi, e drept ca unele deloc usoare, trebuie sa fie rezolvat individual. Si de regula cei doi.
    Cu toate acestea mai degraba imi e frica de surprizele tactice ale d-nului Achim si de experienta castigata in cupele europene, pentru ca e greu ca intr-o serie un jucator sa fie la cel mai bun nivel, constant.

    Clujul a ajuns in aceasta faza cam... prea usor. Sunt de acord cu ce au spus alti utilizatori ai acestui forum: o serie cu Galatiul ar fi fost mai solicitanta si probabil mai benefica in vederea meciurilor urmatoare.
    Ca individualitati stim cu totii cum stam. Eu de la primele meciuri de pregatire vazute (Cluj City Cup) si in contiunare la cele de campionat am tot asteptat sa vad oaresce joc colectiv. Poate si altii insa, dat fiind rezultatele, se pare ca nu s-a prea agitat nimeni in aceasta directie. Am auzit de multe ori varianta cu "se/s-au menajeaza/menajat". Cam de acum incolo va fi momentul adevarului. Asa cum a spus deja, cred, free62, daca Oradea va pleca de aici cu o victorie....

    Ca suporter, nu pot decat sa sper intr-o victorie finala a lui U. Ca iubitor de bascher sper sa vad meciuri din ce in ce mai frumoase.
    Succes tuturor.

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      De acord
      Adevarul ca in faza asta a ajuns cine trebuia/merita sa ajunga si vom avea niste semifinale interesante.
      Cluj-Oradea, in ciuda retinerilor tale, are totusi o favorita certa. Jocul Oradei a crescut in playoff fara discutie, dar parca nu suficient pentru a scoate Clujul. Pronosticul meu 3-1 U.
      Sibiu-Steau mi se pare o serie cu mai multe necunoscute. Steaua mi se pare superioara ca valori individuale, iar jocul lor colectiv a crescut mult odata cu venirea noului antrenor. Ne va fi infinit mai greu decat cu Muresul in spatiul de 3 secunde. Daca vor reusi sa ne opreasca jocul nostru de tranzitie sunt favoriti. Totusi, sa le vedem reactia sub presiunea publicului (toate biletele au fost vandute in 4 ore), parca stau mai rau cu nervii decat Muresul. Daca vom reusi cumva sa castigam aceste doua meciuri de acasa vom deveni noi favoriti. Totusi mi-e foarte greu de dat un pronostic.
      De un lucru sunt sigur, vom vedea un baschet fain in cele 2 semifinale.

      cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Semifinala
      Sibiu-Steaua.
      Cred ca Sibiul are o sansa bunicica sa ajunga in finala.
      Argumente:
      Apararea buna.
      Agresivitatea.
      Jocul bun al pivotilor.
      Publicul.
      Cluj-Oradea.
      Clujul favorita dar nu-mi miroase bine vedetismele si figurile de la U BT . O mare dilema este Silvasan. Acuma este momentul adevarului. La SIbiu si-a dat in petec rau de tot .

      cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Succes Sibiu si mii de scuze
    De acum nepotul meu de 15 aninu mai acces la lucrurile detinute de mine. Cer iertare tuturor suporterilor sibieni pt anumite mesaje !
    Succes Sibiu, sunt convins ca acasa puteti trece de oricine !!
    Inca o data mii de scuze, ticalosul posta in numele meu !

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • pipzn:

      @cronicaru
      Se pare e cam tarziu pentru dvs. dar eu am gasit un motiv in plus pentru a nu le da acces la calculatorul meu nepotilor de 14 ani. Pe de alta parte sa stiti ca se poate si mai rau: intr-un laborator de informatica un elev a uitat sa se delogheze iar urmatorul a trimis diversilor (inclusive profesori) niste mesaje... nepotrivite in numele neatentului.

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Aveti dreptate
    Azi m am întâlnit cu un fost elev din Sibiu, care mi aratat .....am ramas blocat !!! Inca o data, miiii de scuze !!

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Se pare
      ca intrati pe aici doar sa "scuzati" nepotul :)....pentru ca s-a mai intamplat. Acum va rugam cand cronicariti d'voastra sa "clipiti de doua ori" :). Scuzele vi le primim dar nu a fost cazul sa ne suparam. Era clar pentru toti ca e un "neutru subiectiv"

      cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    cronicaru cronicaru
    Multumesc mult. Ideea este ca o sa scriu de doua ori ca sa se vada. Noapte bună.

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :))
    Din nou placa, cu nepotul ? Si daca tot e nepot cum il poti numi ticalos ?

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    JCN
    Pentru că postand in numele meu mi a defaimat reputatia. Acum mi e rusine de baietii din galerie, Andrici si Nitulescu pe care i am avut elevi. Numai bine.

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danastan :

    Nimicnici
    In atentia nesimtitilor de la Facebook CSM Oradea care mi-au dat block la comanda unui antitalent marca Micinic. Nimicnicilor gen Sorin Balasz va aduc la cunostinta faptul ca unuia ca mine care ii recomandati sa ocoleasca Oradea v-am dat dat indirect un prieten care v-a facut Campionii Romaniei! In ce priveste jignirea adusa orasului Ramnicu Valcea ar fi bine sa stiti ca neam de neamul vostru nu vor ajunge sa castige o Cupa Europeana cum a facut-o Oltchim! Sa nu mai aud de Oradea vreodata! Fortza CSU SIBIU!

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!