Stiri Cupa României Feminin

Programul primului tur al Cupei României, feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.09.2018

Astăzi s-a tras la sorți programul primului tur al Cupei României de baschet feminin. Campioana en-titre va sta în primul tur, iar celelalte 12 echipe din LNBF au fost împărțite în șase dueluri.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe stă în primul tur deoarece participă în EuroCup. Cele șase câștigătoare ale dublelor din 26 și 29 septembrie se vor alătura deținătoarei trofeului în turul secund. Tot acolo va ajunge și o echipă „lucky loser”.

Iată duelurile din primul tur al Cupei României:

CSM Satu  Mare – CS Rapid București

CSM Alexandria – CS Agronomia București

CS Universitatea Cluj-Napoca – CS Phoenix Constanța

CSM Târgoviște – CSM Târgu Mureș

CSU Oradea – ACS KSE Târgu Secuiesc

FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Brașov

Turul secund este programat pentru 27 februarie și 6 martie. Pentru acesta va fi o nouă tragere la sorți. Cele patru învingătoare din turul secund vor obține biletele pentru Final 4, care se va disputa în 30 și 31 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!