Stiri Cupa României Feminin

Programul returului din primul tur al Cupei României, feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.09.2018

Sâmbătă, 29 septembrie, sunt programate meciurile retur din primul tur al Cupei României la baschet feminin. CSM Târgoviște a obținut cea mai clară victorie în tur, la 47 de puncte. Cel mai mic ecart a fost de 4 puncte, înregistrat în două jocuri.

Miercuri s-au disputat primele cinci partide din noua ediție a Cupei României. Cel mai dezechilibrat meci tur a fost cel de la Târgoviște, unde CSM-ul local a trecut cu 94-47 de CSM Târgu Mureș. Pare imposibil ca mureșencele să recupereze ecartul pe propriul teren. ACS KSE Târgu Secuiesc a câștigat în deplasare la Universitatea CSM Oradea cu 76-59 și are de apărat un avantaj de 17 puncte pe propriul teren. CSM Satu Mare și Rapid București au jucat vineri primul meci, fiind singurul duel în care ambele partide se joacă în aceeași sală, în zile consecutive. Sătmărencele s-au impus cu 98-75 și sunt aproape de turul secund.

Cele mai echilibrate partide disputate miercuri au fost cele de la Cluj-Napoca și Alexandria. CS Phoenix Constanța a fost singura formație din grupa a doua valorică din campionat victorioasă pe terenul unei echipe din prima grupă. Constănțencele s-au impus cu 77-73 pe terenul „studentelor”, dar calificata se va decide în returul de mâine. CSM Alexandria a câștigat pe propriul teren duelul cu CS Agronomia București, scor 58-54, după ce formația din capitală a condus cu 11 puncte la prima pauză. La ecartul de 4 puncte, calificarea se joacă la returul din capitală Singura confruntare între echipe din prima grupă s-a jucat la Arad. Gazdele s-au impus cu 70-61, după ce aveau 17 puncte în față cu două minute înainte de final, astfel că brașovencele păstrează șanse pentru retur.

Programul meciurilor secunde din primul tur al Cupei României, feminin, de sâmbătă:

Ora 12:00 CS Rapid București – CS Municipal Satu Mare, sala LPS Satu Mare

Ora 15:00 ACS KSE Târgu Secuiesc – Universitatea CSM Oradea, sala Sporturilor Târgu Secuiesc

Ora 17:00 CS Municipal Târgu Mureș – CS Municipal Târgoviște, sala Sporturilor Târgu Mureș

Ora 18:00 CS Agronomia București – CSM Alexandria, sala Agronomia București

Ora 18:00 CS Phoenix Constanța – Universitatea Cluj-Napoca, sala Sporturilor Constanța

Ora 18:00 CSTBv Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad, sala D.P. Colibași

Cele șase câștigătoare ale dublelor manșe avansează în turul doi, alături de un lucky looser. Deținătoarea trofeului, ACS Sepsi SIC, este deja în faza următoare. Confruntările din turul secund se vor trage la sorți în 1 octombrie, iar partidele se vor disputa în 27 februarie și 6 martie. În acest sezon Cupa României revine la formatul cu turneu final de 4 echipe. Câștigătoarea trofeului se va decide la finalul lunii martie.

*foto: JFritz Fotograf facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!