Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radosav Spasojevic este noul jucător de la Steaua București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.08.2019

Radosav Spasojevic este noul jucător de la Steaua București

Radosav Sasojevic a ajuns la o înțelegere cu CSA Steaua București. Baschetbalistul în vârstă de 27 de ani vine de KK Sutjeska, echipă care a anunțat mutarea acestuia în România, informație relatată și de 24secunde.ro

În vârstă de 27 de ani, Spasojevic măsoară 2.04 metri și este un jucător care evoluează pe poziția 4. El s-a născut la Niksic, Muntenegru pe data de 28 februarie 1992. Cariera profesionistă și-a început-o în Austria la Traiskirchen Lions. A mai evoluat la Oviedo (Spania), KK Sutjeska (Muntenegru), Mega Leks (Serbia) și MZT Skopje (Macedonia). În palmaresul său se regăsește o cupă a Macedoniei, cucerită în anul 2018.

În sezonul 2018/2019, Spasojevic a jucat 23 de partide în campionatul intern și a avut medii statistice de 13.0 puncte, 4.5 recuperări și 1.8 pase decisive. El a bifat 19 prezențe și în Liga Adriatică 2 și a înregistrat 19.3 puncte, 6.2 recuperări și 1.8 pase decisive.

Formația militară a mai transferat doi jucători străini, Keith Clanton și Strahinja Jovanovic. Radu Voinescu și Alex Hărănguș sunt tinerii transferați de Steaua, în timp ce Andrei Mandache și Radu Vîrnă vor continua în echipamentul „roș-albastru” conform surselor site-ului nostru.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Faina poza...
    Sakic in fundal, nici sa o fi cautat nu o gaseam.

    cu 4 ani în urmă (12.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!