Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Rugiubei a fost pentru o zi jucător cu acte în regulă al Stelei CSM EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2017

Radu Rugiubei a fost câștigătorul concursului "Trăiește-ți visul, Joacă pentru Steaua” și a devenit jucătorul formației militare pentru 24 de ore. Suporterul norocos a făcut vizita medicală, a semnat un contract valabil pentru o zi, și-a primit carnetul de jucător profesionist de la Federația României de Baschet, iar apoi a făcut parte din lotul Stelei SCM EximBank pentru meciul cu CSM CSU Oradea, câștigat de militari cu scorul de 85-70.

El a făcut parte din echipa de start într-un joc demonstrativ de un minut. Radu a reușit să marcheze un coș, după care a privit de bancă alături de coechipierii săi succesul Stelei.

Ionuț Georgescu, managerul Stelei CSM EximBank, a vorbit despre însemnătatea acestei acțiuni, una nemaiîntâlnită în baschetul românesc. El a vorbit despre ceea ce a trăit suporterul Stelei și își dorește ca în sezonul viitor ca fiecare echipă să-și antreneze suporterii într-o rundă a fanilor:

„Legătura dintre un suporter și echipa favorită poate fi cu greu echivalată de ceva anume în viața de zi cu zi. În general, după o victorie sau o înfrângere, un fan spune "am câștigat" sau "am pierdut", confundându-se cu eroii săi din teren, cu emoțiile lor, cu efortul și sacrificiul acestora. Rezultatul final e și al său, al suporterului!

Aseară, Radu Rugiubei a învățat ce înseamnă să trăiești un meci de partea cealaltă a tribunei! De pe bancă și... de pe terenul de joc. Ba mai mult, alături de Steaua CSM EximBank el a învins! Sper din suflet că a fost o seară de neuitat pentru el și că această campanie va fi recepționată de cât mai mulți oameni de sport, deschiși la ceva total nou și inedit.

Mi-aș dori ca sezonul viitor să avem o "Rundă a fanilor" in Liga Națională. Să antrenăm sute de iubitori de baschet, ai tuturor echipelor din țară, să promoveze sportul și clubul pe care le iubesc și să aibă impact în comunitate în numele lor. Vă dați seama ce capital de imagine, loialitate și de vizibilitate ar câștiga baschetul românesc, echipele? Ce legătură s-ar crea între acestea și suporterii lor? La final, 12 ar fi marii câștigători dar ei i-ar reprezenta pe toți... iar cu o zi, cu un minut sau cu zece secunde de vis transformat în realitate le suntem datori acestor oameni care ne fac meseria să conteze.

"Trăiește-ți visul, Joacă pentru Steaua" nu a ieșit 100% cum mi-aș fi dorit... dar este doar începutul, episodul următor! De-abia așteptăm ediția a doua!”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!