Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: "Mergem să ne jucăm șansa acolo"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
24.04.2014

Radu Stroescu a prefațat confruntările cu CSU Ploiești din primul tur al Play-off-ului LNBM. Tehnicianul Energiei Rovinari se arată optimist înaintea debutului său ca antrenor în cea mai importantă parte a campionatului, după ce acum două săptămâni a adus clubului gorjean primul trofeu din istorie.

Este prima conferință după marea reușită din Cupa României. Am sărbătorit, ne-am bucurat, dar gata, acum trecem din nou la treabă. Urmează play-off-ul, iar mâine plecăm la Ploiești, unde jucăm două partide cu Asesoft. Sperăm să ne comportăm la fel cum am făcut-o și la Cupa României, să venim de acolo cu rezultate pozitive. Din punct de vedere fizic și psihic, mai ales, suntem pregătiți. Îl vom avea la dispoziție și pe Dalibor Djapa, care  în proporție de 75-80% este apt pentru aceste meciuri.

Acesta a recunoscut că trupa sa va avea o misiune foarte grea pe terenul echipei de care a trecut în semifinalele turneului final al cupei.

Mergem să ne jucăm șansa acolo și încercăm să vă bucurăm din nou. După ce s-a întâmplat în cupă, multă lume ne vede acum cu totul altfel. Poate ceva mai învingători. Dar noi trebuie să stăm cu picioarele pe pământ, pentru că acum sunt două meciuri, iar noi plecăm cu șansa  a doua.  Chiar dacă avem și noi șansa noastră, una mult mai mică, ea există. Aseosftul este totuși Asesoft. Nu vreau să caut vreo scuză, dar Asesoft este echipa care a terminat pe primul loc, care a investit foarte mulți bani în acest an și ei au prima șansă, mai ales că jucăm pe terenul lor, a adăugat Stroescu, conform csenergia.ro.

Primele două jocuri ale seriei dintre Energia și Asesoft se disupută vineri și sâmbătă, la Sala Olimpia, ambele urmând să înceapă la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!