Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Vîrnă: „Așteptăm cu nerăbdare meciul cu Steaua”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.11.2017

radu virna scm u craiova

SCM Universitatea Craiova va juca pe teren propriu în etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu CSM Steaua Eximbank București.

Una dintre revelațiile echipei oltene, Radu Vîrnă, a vorbit despre acest meci, dar și despre experiena de până acum în sânul echipei:

„Așteptăm cu nerăbdare meciul cu Steaua. Muncim mult la antrenamente. Ne concentrăm pe defensivă unde am avut de suferit cu Piteștiul care ne-au marcat foarte mult de afară. Lucru care ne nemulțumește. Încercăm să facem un meci bun și să câștigăm, ca de fiecare dată. Mă simt extraordinar la această echipă. Colegii sunt toți super caractere, ne ajutăm reciproc, nu am niciun fel de probleme aici”, a declarat baschetbalistul la conferința de presă dinaintea partidei cu CSM Steaua.

Radu Vîrnă a fost titular în acest sezon la SCM U Craiova, datorită regulii U23. El a strâns medii de 6,3 puncte și 2,8 pase decisive pe întâlnire.

La rândul său Marius Toma, managerul echipei craiovene, a discutat și el despre duelul cu echipa bucureșteană

„Meciul cu Steaua nu are nevoie de prezentare. Ei reprezintă pentru noi un adversar tradițional, este un joc de mare ambiție. Nu suntem favoriți, pentru că Steaua are aspirații mai mari. A făcut investiții masive, a jucat în cupe europene. Ne dorim victoria, dar nu are rost să punem o presiune suplimentară pe jucătorii noștri, spunând că suntem favoriți. Sper să fie un meci echilibrat. Jucăm acasă și acest lucru trebuie să ne mobilizeze. Ne dorim publicul alături și promitem un meci frumos“, a spus Toma, potrivit celor de la Sportul Doljean.

Meciul dintre SCM U Craiova și CSM Steaua Eximbank se joacă astăzi, de la ora 20:00. Partida va fi transmisă de către Digi Sport 4. 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!